Metaal recycling

Guwo kan alle soorten metalen verwerken, van ijzer tot aan platina. Guwo zet alles om in opnieuw te gebruiken metalen. Wij streven naar een maximaal hergebruik door zoveel mogelijk te demonteren en te scheiden. Milieuvriendelijk recyclen is onze core business.

Guwo recycling omgeving overijssel zwolle. Guwo recycling omgeving overijssel zwolle. Guwo recycling omgeving overijssel zwolle. Guwo recycling omgeving overijssel zwolle.
guwo omgeving zwolle, ferro metaal recycling

Ferro metaal recycling

Wij recyclen zowel ferro als non-ferro metalen met de grootste zorg en nadruk op kwaliteit. Alles wat wij verwerken staat in he teken van milieuvriendelijk recyclen.

Wij bieden u een goede dagprijs, gebaseerd op de huidige koersen, voor al uw metalen. Voor meer informatie over de huidige metaal prijzen kunt u contact met GUWO opnemen via Whatsapp.

guwo omgeving zwolle, non ferro metaal recycling

Non ferro metaal recycling

Om uw metaalafval af te halen beschikken wij over een vrachtwagen voorzien van een laadkraan, zeer geschikt voor het tillen van zware objecten, met kiepsysteem en over een bakvrachtwagen.

Onze goede kwaliteit, service en een snelle en correcte transparante afhandeling van zaken maken van Guwo de ideale partner voor u.