IT-Recycling

Wij zijn gespecialiseerd in de recycling van afgedankte elektronische producten en streven daarbij naar een zo hoog mogelijk recycling-percentage. Wij recyclen vakkundig en sorteren alle componenten zodat ze bij de juiste afvalstroom terecht komen. Bij ons worden al uw it-materialen gegarandeerd gerecycled en data vernietigd.

Guwo recycling omgeving overijssel zwolle. Guwo recycling omgeving overijssel zwolle. Guwo recycling omgeving overijssel zwolle. Guwo recycling omgeving overijssel zwolle.
guwo omgeving zwolle, complete computers en printplaat recycling

Moederbordrecycling

Het moederbord is het hart van de computer en zeer geschikt voor IT recycling. De processor, het werkgeheugen, de geluidskaart en de uitbreidingssleuven zijn door middel van deze printplaat met elkaar verbonden. Er bestaan veel verschillende soorten printplaten. De waarde van de printplaten is afhankelijk van de componenten hierop.

guwo omgeving zwolle, printplaat recycling, oud ijzer

Printplaat recycling

Printplaten inzamelen en verwerken is een van de specialiteiten van Guwo. Heeft u printplaten of andere it onderdelen neem dan contact op met Guwo. IT recycling wordt door Guwo zorgvuldig en met precisie uitgevoerd.

guwo omgeving zwolle, complete computers en printplaat recycling

Processor recycling

Deze chips verwerken de opdrachten van besturingssystemen en programma’s. Er is onderscheid te maken tussen plastic en keramische processoren.

guwo omgeving zwolle, interne harde schijf recycling

Harde schijf recycling

De harde schijf is een los component dat met een kabel met het moederbord is verbonden. Er kunnen meerdere harde schijven in een computer zitten.

guwo omgeving zwolle, grafische kaart en geluidskaart recycling

Grafische- & geluidskaart recycling

GUWO koopt geregeld grote partijen grafische- en geluidskaarten op.

guwo omgeving zwolle, computer kabel recycling

Computer kabel recycling

GUWO koopt al uw voedingskabels in. Het kabelafval wordt eerst geshredderd en daarna gegranuleerd, op deze manier recycled GUWO kabelafval tot zuiver koper en kunststoffen op een milieuvriendelijke wijze.

Computerrecycling

Alle materialen worden gerecycled waarbij naast de basismetalen koper, ijzer en aluminium ook edelmetalen zoals goud, zilver en palladium teruggewonnen en hergebruikt worden. Wij beschikken over een mobiel weegsysteem waardoor wij u een transparante dienstverlening kunnen bieden.

Door middel van analyses en het draaien van badges weten wij wat de waarde is van de ict onderdelen, waardoor wij u scherpe dagprijzen kunnen aanbieden. Wij werken samen met ‘s werelds grootste toonaangevende elektronicarecyclers, welke elk weeebalex gecertificeerd zijn waardoor u ervan op aankan dat alles op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier gereycled word. Bij ons bent u zeker van een veilige, milieuvriendelijke recycling van al uw apparatuur. Zie hieronder wat wij onder andere verwerken;